Ophaalbrug Huizen
   Terug
  9 april 2019
  Optimist on tour

  Optimist on tour

  Aanloophaven van Huizen op 9, 10 en 11 mei 2019

  Watersport in Huizen

  Op 9-10-11 mei zal de aanloophaven weer als vanouds bruisen van de watersport. Optimist on Tour legt aan! De brugwachters van de aanloophaven, de gemeente Huizen en het Watersportverbond hebben de handen ineengeslagen en maken het mogelijk voor alle kinderen uit Huizen en het 't Gooi om kennis te maken met watersport.
  Huizen is een gemeente met veel watersportmogelijkheden. Dat willen we in de aanloophaven laten zien!

  Direct inschrijven

  Materialen

  Tijdens Optimist on Tour krijgen kinderen van 8 tot 12 jaar gratis zeilles van professionele instructeurs, kunnen ze kanovaren en lopen in een waterbal. Op de kant is er ruimte voor het Optimist on Tour laboratorium waar kinderen leren bewust  omgaan met water, duurzaamheid en recycling. Op donderdag en vrijdag zijn scholen welkom. Voor zaterdag kun je je via www.Optimistontour.nl GRATIS inschrijven.
  Overal waar Optimist on Tour aanmeert is één ding hetzelfde: enthousiaste koppies en heel veel plezier.

  Programma

  Op zaterdag zullen er in de aanloophaven, naast Optimist on Tour, ook watersportactiviteiten voor volwassenen worden georganiseerd. Denk aan zeilen met een Valk, kennismaken met de SUP (Stand Up Paddling) etc. etc. 
  Wij zijn druk bezig met het programma. Zodra er meer bekend is zullen wij dat hier aankondigen. Kom dus nog een keer terug op deze pagina!

  Tot ziens op 9-10-11 mei in de mooie aanloophaven van Huizen!


  Mede mogelijk gemaakt door:

  Oostermeent Peter de Jong
  Zuid 7even
  Gooierhaven Care